Pupoljci su procvetali, dani su sve duži, a vazduh je ispunjen divnom prolećnom svežinom. Ali proleće će ove godine biti još cvetnije i romantičnije uz jedno od naših najuzbudljivijih lansiranja ikad.

Pozdravite Huile Prodigieuse® Florale – novo izdanje našeg kultnog višenamenskog suvog ulja koje slavi slatku i romantičnu ženstvenost.

Od tople i suncem okupane originalne formule do novog nežnog i svežeg mirisa.  Huile Prodigieuse® Florale predstavlja dašak prolećnog vazduha iz polja prepunog rascvetanog cveća. Pripremite se za ljubav na prvi miris…

Otkrijte novi senzualni miris

Neverovatan miris Huile Prodigieuse®️ Florale predstavlja „sudar“ svežine i cvetne senzualnosti, koji će rascvetati vaše srce. Ne sumnjamo da ćete uživati u svetlom buketu cvetnih nota rascvetane magnolije, te omotane belim mošusom, uz gornje note kore grejpa te Kalabrijskog bergamota. Zadržane su tople note narandžinog cveta koje su ovoga puta pojačane glamuroznom svežinom esencije petitgraina.

Ovaj sestrinski Huile Prodigieuse proizvod stvorila sam kako bih ženama ponudila dva mirisna potpisa koja mogu menjati u zavisnosti od njihovog raspoloženja. „Iskonski miris lišen je toplih sunčanih nota kako bi otkrio slatku, baršunastu i senzualnu bazu u cvetnoj iteraciji koja je jednako zarazna!

Aliza Jabès,
CEO i osnivač NUXE groupe

Uz jednaku neverovatnu formulu

Huile Prodigieuse® Florale nalazi se u predivnoj novoj ružičastoj bočici s čepom u rose gold boji. Ali ne brinite jer sadržaj nismo previše menjali. Uz jednaku formulu ulje je zadržalo svoje neverovatne prednosti. Huile Prodigieuse® postao je omiljeni proizvod mnogih poznatih ličnosti, ali kao i najprodavanije suvo ulje u Francuskoj.

Baš kao i naš izvorni proizvod, Čarobno suvo ulje Florale je višenamenski proizvod koji se može  koristiti za ulepšavanje tela, lica i kose. Jer, nudi 8-časovnu hidrataciju*, zaštitu kože od antioksidanasa te zaštitu od zagađenja iz okoline **. Hrani i pruža sjaj kosi, ali može se koristiti i kao pomoć za izbleđivanje strija.

* Instrumentalni test – 10 dobrovoljaca.
** Ograničava prijanjanje čestica zagađenja na koži

I jednako moćni sastojci prirodnog porekla

Huile Prodigieuse® Florale sadrži 96,9% sastojaka prirodnog porekla, uključujući 7 100% prirodnih dragocenih biljnih ulja sadržanih u izvornoj formuli.

Njegova ulepšavajuća svojstva dolaze iz moćnog hidratantnog ulja tsubaki i kamelije, kao i obnavljajućeg arganovog ulja, hranljivog ulja makadamije, zaglađujućeg ulja borača, ulja lešnika sa zaštitnim svojstvima te omekšavajućeg ulja slatkog badema. Ovi čarobni sastojci prirodnog porekla daju formuli jedinstvenu teksturu suvog ulja, koja ostavlja svilenkast, satenski osećaj te apsolutno nikakav masan trag na koži.

Kako koristiti višenamensko suvo ulje Huile Prodigieuse® Florale

ZA LICE

U ruke stavite nekoliko kapi Huile Prodigieuse®, umešajte u kremu pre nanošenja ili direktno na lice, kako biste nahranili i zaštitili kožu.

ZA TELO

Negujte i ulepšajte kožu u jednom koraku masirajući ruke, noge, dekolte i ramena. Dodajte svom pilingu za telo kako biste kožu nakon pilinga ostavili glatkom, ili nanosite svakodnevno na strije kako bi ih izbledili.

ZA KOSU

Protrljajte nekoliko malih kapi između ruku i nanesite na suve ili vlažne vrhove kose pre sušenja, a da biste dobili mekoću i sjaj. Za dublju hranljivost nanesite pre šampona te ostavite da deluje 15 minuta kao masku za kosu.

Otkrijte celu kolekciju Huile Prodigieuse®

Uz novi Huile Prodigieuse® Florale, sada možete birati između četiri Huile Prodigieuse® proizvoda, u zavisnosti od raspoloženja i potreba.

Naša verodostojna izvorna formula i dalje je omiljena među kupcima sa svojim mirisom cveta narandže, magnolije i vanile. Za vrlo suvu kožu odaberite Huile Prodigieuse® Riche koji pomaže u obnavljanju te intenzivno neguje kožu pojačanom koncentracijom ulja makadamije.

Za dodatnu blistavost, probajte Huile Prodigieuse® OR koji sadrži sićušne blistave čestice koje koži daju trenutnu blistavost, a možete ga koristiti i u kombinaciji s make up-om.

Pogledajte celu paletu proizvoda Huile Prodigieuse®: https://www.nuxe.rs/linije/prodigieux/