NOVA MEDENA KOLEKCIJA

Ultrahranljivi i obnavljajući balzam za usne s medom

Ultra hranljivi i obnavljajući balzam za usne s medom by NUXE kreira pravi buzzzzzz s 3 nova i neodoljiva limitirana izdanja za kolekcionare: BEE FREE, BEE HAPPY i WE LOVE BEES

Bogate jantarne nijanse ove 3 staklenke stavljaju naglasak na vredne kraljice košnica: pčele!

Iskusite slasni nektar njihove kultne formule s medom, koncentratom sastojaka prirodnog porekla sa snagom omekšavanja usana.

I još uvek…

Izuzetno hranljiva formula s medom, obogaćena propolisom.

Kultna formula ultrahranljivog i obnavljajućeg balzama za usne s medom sadrži koncentrat raznolikog blaga iz košnice: med, pčelinji vosak, propolis i sve
blago košnice. Med, pčelinji vosak, uljni ekstrakt propolisa… prava apiterapija koja će vam izmamiti osmeh na lice!

Sadrži i dragocena biljna ulja te shea maslac za intenzivnu prijatnost usnama u potrebi za slatkim podsticajem. Balzam je takođe dokazao svoje blagotvorno delovanje sa spektakularnim rezultatima na suvim i oštećenim usnama testiranima u uslovima ekstremne hladnoće*:

Usne su nahranjene i umirene: +157%
Obnovljene usne: +136%
Negovane usne: +154%

*Test korišćenja na 20 volontera – % poboljšanja ocenjeno od strane volontera.

Njegova bogata tekstura koja se topi na usnama te prepoznatljiv prirodni miris s notama grejpa i limuna stvaraju u potpunosti neodoljivo iskustvo.

NUXE I PČELE: VEČITI MEDENI MESEC

Više od 10 godina NUXE podržava organizaciju Un Toit pour les Abeilles (dom za pčele) sponzorisanjem košnica i razvojem kolonije pčela u regiji Vogezi u Francuskoj. Kao deo sponzorstva s muzejem Louvre pokrenutog 2018. godine, NUXE je postavio 6 košnica u srcu Pariza, na cvetnoj livadi u Tuilerijskim vrtovima: na idealnom mestu za podizanje svesti među građanima Pariza i posetiteljima o važnosti pčela u očuvanju bioraznolikosti na planeti.