Budite sigurni da su vaši NUXE proizvodi
sigurni, ispravni i originalni

Samo kupovinom NUXE i Bio Beauté® by NUXE proizvoda od naših autorizovanih prodajnih mesta, možete biti sigurni da ste kupili siguran i originalan NUXE Paris proizvod.

Kupovinom na neautorizovanim prodajnim mestima, rizikujete da kupite proizvode s isteklim rokovima trajanja, lažne odnosno krivotvorene proizvode, loše skladištene i pokvarene proizvode, kao i testere proizvoda umesto originalnih proizvoda.

Krivotvoreni, lažni proizvodi često se na prvi pogled ne razlikuju od originalnog proizvoda, no oni najčešće sastavom ne odgovaraju originalu, niti je moguće garantovati za njihovu sigurnost. Stoga mogu predstavljati i zdravstveni rizik za upotrebu.

Visoki standardi kvaliteta i sigurnosti upotrebe NUXE i Bio Beauté® by NUXE proizvoda osiguravaju visokokvalitetnu brigu za zdravlje i lepotu vaše kože i kose.

Stoga želimo da vaše iskustvo s NUXE i Bio Beauté® by NUXE proizvodima bude uvek sigurno i autentično. Iz tog razloga vas pozivamo da proizvode kupujete od autorizovanih prodajnih mesta.

Autorizovana i sigurna prodajna mesta NUXE i Bio Beauté® by NUXE proizvoda u Srbiji, koja prodaju originalne proizvode NUXE Grupe, su isključivo apoteke.

Popis autorizovanih prodajnih mesta NUXE prirodne kozmetike nalazi se na linku: https://www.nuxe.rs/prodajna-mesta/

Za sva pitanja oko autorizovanih prodajnih mesta, slobodno nas kontaktirajte radnim danima od 8-16h broj 011 301 1936 ili e-mailom na info-rs@sabex-international.com