Verovatno ti je poznat osećaj – kupila si najnoviji parfem, oduševljeno ga isprobala, ali za par sati je već nestao miris? Šteta, zar ne? Istina je da svi imamo različit ph kože, i da između ostalog i to utiče na trajanje parfema, kao i na miris.

Prati naše savete da tvoj parfem traje znatno duže…

#Prvo tuširanje, pa onda parfem

Nakon što je koža naparena od tople kupke, a pore otvorene, dobro posuši kožu i nanesi odmah parfem. Ukoliko koža ostane mokra, parfem će se lepiti za kožu.

#Koža ne sme biti suva i dehidrirana

Parfem se uvek stavlja na blago masniju kožu, odnosno sasvim je OK da parfemu pružiš podlogu, te na kožu pre svega naneseš Čarobno suvo ulje.

#Prvo parfem, pa tek onda odeća

Pulsne tačke na telu su mesta na kojima treba da naneseš parfem, dok je telo još bez garderobe. A time ćeš izbeći i mrlje na odeći.

#Ovde moraš nanositi parfem

Pomenuli smo pulsna mesta – tačke koje su tople. Ako želiš da i ti osećaš miris parfema, učini to tako što ćeš staviti parfem na vrat, ispod brade, ključne kosti… Želiš da tvoj voljeni pamti tvoj miris? Nanesi ga obavezno na grudi, iza ušiju, pupak, iza kolena…. Na sva mesta koja će probuditi strast…

#Ne trljaj zglob o zglob

Parfem se našprica, ne i rastrljava, jer time se uništava miris i trajanje.

#Stvori mirisnu maglicu

Da li si znala da se parfem nanosi sa udaljenosti od oko 20 cm, te da uvek možeš ispred sebe prsnuti parfem, te proći kroz mirisnu maglicu. I time obaviti celo telo.

#Parfem u kosi

Naprskaj četku za kosu koju nosiš u torbi, te prođi nešno kroz nju. Za ovo je potrebna jako mala količina, svega jedan potisak.

#Nanesi parfem na garderobu

Samo pazi, neki koncentrovaniji parfemi mogu izazvati mrlje na odeći. Najbolje je prvo isprobati na manjem unutrašnjem delu tekstila. Znaj da garderoba poprima miris tela koiji zavisi od načina života, ishrane… te da će u tom slučaju parfem drugačije mirisati na garderobi koju nosi tvoja drugarica, nego ti. Da, isto kao i koža.

Koji su tvoji omiljeni parfemi?

Naš je najnoviji NUXE Prodigieux Floral parfemska vodica 50 ml.

Cvetanje ljubavne afere

Prodigieux® Floral le parfum čarobna parfemska vodica Floral

Zarazan miris Huile Prodigieuse® Florale pretočen je u parfemsku vodicu, čiji vragolast miris vas poziva da odlutate na predivnom ružičastom oblaku, prepunog optimizma, ostavljajući sve brige iza sebe!

Radosne note ove mirisne kompozicije čine magnolija i grejp, dok mošus daje snagu čulima i podiže nam raspoloženje. Od pastelno roze, do slatko ružičaste, postepeni spektar nijansi na bočici povećava svoj intenzitet, poput zadovoljstva koje postaje sve veće i ispunjava nam život radošću.

„U novu mirisnu kompoziciju ulila sam nežan miris Huile Prodigieuse® Florale, sa još više osvežavajućim tonovima. Njegove glavne citrusne note čine grejp, pomešan sa limunom i kalabrijskim bergamotom. Njegovo mirisno srce počiva na cvetnom buketu magnolije i cvetova pomorandže stvarajući istinski cvetni vatromet. Bazne note parfema čini beli mošus, stvarajući dubinu i sklad na koži. „

Irène Farmachidi, perfumer u Technicoflor

Od sada dostupan u predivnom poklon pakovanju sa gratis mirisnom svećicom sa mirisom Florale ulja. Za trenutke opuštanja u romantičnim noćima.