NUXE inovacija

Proizvodi iz linije Very Rose učinkovito i nežno čiste lice i uklanjaju šminku, zahvaljujući umirujućim svojstvima cvetne vodice ruže1 te hidratantnoj snazi ​​Skin-Respect kompleksa 100% biljnog porekla.

Njihov celokupni učinak nege kombinovan je jedinstvenim potpisom na koži, spajajući izuzetnu senzualnost tekstura s rafinisanom slatkoćom mirisa.

Very Rose nudi savršen kompromis između visoke učinkovitosti i poštovanja prirodne ravnoteže kože, s veganskim2 formulama i fiziološkom pH3 bliskoj pH vrednosti naše kože. Sadrži samo osnovne sastojke, uključujući strog izbor sastojaka za čišćenje koji učinkovito uklanjaju svakodnevne nečistoće, održavajući ravnotežu kože.

Zahvaljujući bogatoj paleti tekstura, Very Rose pretvara rituale uklanjanja šminke i čišćenja lica u trenutke istinskog blagostanja. Ovi tretmani odgovaraju svim navikama (sa ili bez ispiranja, ekspresno čišćenje…) i svim čulnim preferencijama (pena, mleko, ulje, gel…). Njihove formule imaju zajednički suptilni miris ruže1, sveže i nežne poput latica.

Rezultati dokazuju:

  • 96%4 žena smatra da je njihova koža učinkovito očišćena.
  • Za 95%5 žena ona je i mekša i prijatnija.
  • Za 91%4 žena nečistoće (šminka, višak sebuma…) su potpuno uklonjene.

1Osim u Nežnom ulju za uklanjanje šminke.
2Formule bez sastojaka ili derivata životinjskog porekla.
3Uz izuzetku Piling losiona za blistavost kože.
4Test korišćenja Hidratantne micelarne vodice 3-u-1 na 23 volontera. % zadovoljstva nakon 28 dana.
5Test korišćenja Hidratantne micelarne vodice 3-u-1 na 21 volonteru. % zadovoljstva odmah nakon primene.

Very Rose linija

Very Rose Baume Lèvres à la Rose
Ružičasti balzam za usne, 15 g

Very Rose Eau Micellaire Apaisante 3-en-1
Umirujuća micelarna vodica 3-u-1, 400ml

Very Rose Eau Micellaire Apaisante 3-en-1
Umirujuća micelarna vodica 3-u-1, 200 ml

Very Rose Eau Micellaire Hydratante 3-en-1
Hidratantna micelarna vodica 3-u-1, 200 ml

Very Rose Brume Tonique Fraîche
Osvežavajući tonizirajući mist, 200 ml

Very Rose Gel-Masque Nettoyant Ultra-frais
Izuzetno osvežavajuća gel-maska za čišćenje, 150 ml

Very Rose Mousse Aérienne Nettoyante
Lagana pena za čišćenje, 150 ml

Very Rose Lait Démaquillant Onctueux
Kremasto mleko za uklanjanje šminke, 200 ml

Very Rose Lotion Peeling Éclat
Piling losion za blistavost kože, 150 ml

Very Rose Huile Délicate Démaquillante
Nežno ulje za uklanjanje šminke, 150 ml

Saveti i trikovi za lepotu

Svi naši saveti kako pravilno očistiti lice i ukloniti šminku s kože.

Koža svakodnevno izlučuje sebum i znoj koji ostaju na površini kože. Mešavina je ta kojoj se redovno dodaje i šminka. Koža je takođe i konstantno izložena uticaju nečistoća iz okoline, poput čestica zagađenja i prašine. Uklanjanje šminke svako veče te čišćenje lica svako jutro, neizbežni su koraci za očuvanje čistom, ujednačenom i svežom.

Ako zaboravimo na ove korake, ten gubi svoju blistavost, a pore se začepljavaju, uzrokujući nastanak nepravilnosti.

Čišćenje lica i uklanjanje šminke omogućavaju pripremu kože na dalju negu kako bi ona mogla u potpunosti iskoristiti sve aktivne sastojke iz te nege.

Ukoliko koristite šminku na očima, Very rose sadrži 2 proizvoda koja učinkovito uklanjaju šminku i nečistoće s očiju i područja oko očiju, bez iritacija.

Ako volite umivanje s vodom, upotrebite Nežno ulje za uklanjanje šminke. Istisnite ulje na dlan 3 puta i zagrejte ga na dlanu, a zatim nanesite i umasirajte na suvu kožu lica, zatvorenih očiju. Nanesite malo vode kako bi se ulje pretvorilo u mlečnu emulziju, a zatim temeljno isperite mlakom vodom.

U protivnom, upotrebite Micelarnu vodicu 3-u-1 (u varijanti Umirujuće ili Hidratantne, u zavisnosti od tipa kože). Za besprekorno uklanjanje šminke, savetujemo da micelarnom vodicom natopite pamučne blaznice te ih položite na očne kapke i držite tako nekoliko sekundi, čvrsto zatvorenih očiju. Zatim temeljno, ali nežno uklonite šminku od unutrašnje strane kapka prema spolja kako biste uklonili sve tragove.

Nerazdvojni, Kremasto mleko za uklanjanje šminke i Osvežavajući tonizirajući mist predstavljaju najprijatnije i najučinkovitije rešenje za uklanjanje šminke.

Prvi korak je naneti mleko na pamučnu blaznicu, nežno umasirati i zatim isprati toplom vodom.

Eventualne ostatke šminke lako uklonite Osvežavajućim tonizirajućim mistom. Mist nanesite 15 cm od lica, zatvorenih očiju. Uklonite višak blaznicom ili ostavite da se osuši na vazduhu.

Gel-maska predstavlja jedan novi ritual i revoluciju u čišćenju lica, zahvaljujući svojoj izvanrednoj delotvornosti i svojom osvežavajućom teksturom.

Omogućava dubinsko čišćenje kože i uklanjanje svih nečistoća, uključujući i čestice zagađenja.

Specijalan savet za ‘devojke u žurbi’: ponesite gel-masku sa sobom pod tuš. Nanesite je, zatim nasapunjajte telo te isperite i lice i telo u jednom potezu: ušteda vremena zagarantovana!

Ako uživaš u ispiranju lica vodom tokom uklanjanja šminke, onda je Nežno ulje za uklanjanje šminke kao stvoreno za tebe, pogotovo zato što uklanja čak i dugotrajnu i vodootpornu šminku.

Za umivanje lica izuzetna je Osvežavajuća gel-maska za čišćenje, inovativan ritual koji u samo 1 minutu učinkovito uklanja sve nečistoće s kože, ili Lagana pena za čišćenje koja čisti i miluje kožu u jednom koraku.

Kako bi sprečili isušivanje kože uzrokovano kamencem iz vode, ne oklevajte da usavršite ritual čišćenja Osvežavajućim tonizirajućim mistom.

Piling losion za blistavost kože jedan je inovativan ritual, inspirisan dermatološkim tehnikama koje pomažu zaglađivanju teksture kože kako bi otkrili njenu blistavost.

Nasuprot klasičnim pilinzima s pilingirajućim česticama, koji na mehanički način uklanjaju izumrle ćelije kože 1 nedeljno, Piling losion je svakodnevni ritual. On sadrži salicilnu kiselinu i voćne kiseline kako bi uklonio izumrle ćelije s površine kože i pružio joj efekt nove kože, na nežan i napredan način.

”Ne zanemarite korak čišćenja lica i uklanjanja šminke te odaberite kvalitetnu, učinkovitu i nežnu negu za vašu kožu.”

Ingrid Pernet – Direktorka naučnog komuniciranja Laboratorije NUXE

Aktivni ekstrakti

Mekoća i umirujući učinak zahvaljujući cvetnoj vodici ruže i Skin-Respect kompleksu.

Cvetna vodica ruže

U srcu Very Rose1 proizvoda za čišćenje lica i uklanjanje šminke, cvetna vodica ruže pravi je blagoslov iz prirode, izvor mekoće i umirujuće nege za sve tipove kože, čak i najosetljiviju.

Ovaj biljni hidrolat dobija se parnom destilacijom celih ruža.

Skin-Respect kompleks 100% biljnog porekla

Odabran zbog svojih hidratantnih svojstava, Skin-Respect1 kompleks sastoji se od 100% biljnih šećera. Oni imaju kapacitet zadržavanja vode u srcu kože, povećavajući tako njene rezerve hidratacije. Jačaju zaštitnu barijeru kože te tako sprečavaju dehidraciju i čuvaju prirodnu ravnotežu kože.

1Osim u Nežnom ulju za uklanjanje šminke.

NUXE istraživanje

Nežno očistite i uklonite šminku sa svih tipova kože, čak i osetljive1.

Očistiti kožu DA, ali oštetiti je čišćenjem – NE! Ključna reč dobrog čišćenja lica i uklanjanja šminke jeste – nežnost.

Čišćenje lica i uklanjanje šminke mogu postati pravi trenuci užitka i blagostanja ako se za njih koriste nežni proizvodi. Stoga je odabir takvih proizvoda neophodan: oni moraju biti učinkoviti, ali i da očuvaju prirodnu ravnotežu kože.

Kako bi očuvao nežnost Very rose formula, Laboratorije NUXE proveo je kvantitativnu studiju poređenja kožne flore (dobrih bakterija prisutnih na površini naše kože, pre i nakon 28 dana korišćenja2: koja je dokazala očuvanost prirodne ravnoteže kože.

2Dokazano na svim proizvodima iz linije Very Rose, osim na Laganoj peni za čišćenje. Između 19 i 22 volontera, u zavisnosti od proizvoda.

Osetljiva koža je ona koža koja je sklona prekomernoj reakciji na različite svakodnevne faktore. Tako se na njoj često manifestuju crvenilo, osećaj neprijatnosti, svrab, bockanja i čak pečenja. Very rose proizvodi za čišćenje i uklanjanje šminke nude potpun odgovor prilagođen svim tipovima kože, čak i osetljivoj1.

Za idealnu negu, formule sadrže sastojke koji su jednako nežni kao i učinkoviti: umirujuću cvetnu vodicu ruže3 te Skin Respect kompleks3 s hidratantnim šećerima.

1Osim Kremastog mleka za uklanjanje šminke i Piling losiona za blistavost kože.
3Osim Nežnog ulja za uklanjanje šminke.