Inovacija

Nuxuriance® Gold: deluje na sve vidljive znakove starenja kože te poboljšava percepciju o sebi

S godinama, sposobnost obnavljanja ćelija kože sve se više usporava, proizvodnja lipida značajno opada, a mikrocirkulacija kože se smanjuje. Brojne žene tada primećuju značajne promene na svojoj koži: koža postaje izrazito suva, tanka i krhka, a ten gubi blistavost. Koži je tada potrebno još više bogate nege i sjaja.

Inovacija s 4 patenta (FR) iz Laboratorije NUXE, Nuxuriance® Gold deluje na sve vidljive znakove starenja. NUXE je prvi udružio obnavljajuću moć Bi-floralnih® ćelija šafrana i bugenvilije, Oléoactif® porculanske ruže i snažan Nutri-revitalizirajući kompleks, za apsolutnu anti-age moć.

Formule sadrže više od 92% sastojaka prirodnog porekla i raskošne, umirujuće teksture, koje suvu kožu obavijaju izuzetnom prijatnošću. Koža je u trenu osvetljena, vidljivo revitalizovana i puna života.

Rezultati potvrđuju:

žene koje su isprobale Nuxuriance® Gold otkrile su da je njihova koža:

 • intenzivno deblja za 88%*
 • čvršća za 88%*
 • deluje ojačano za 84%

*Test korišćenja na 32 žene. % zadovoljstva nakon 28 dana korišćenja Nutri-učvršćujuće uljne kreme.

S novom Nuxuriance® Gold, NUXE ide korak dalje i odlučuje izmeriti na racionalan način nešto… iracionalno. Zahvaljujući studiji sprovedenoj od strane Neuronaučne istraživačke laboratorije**, primećeno je da se nakon 28 dana korišćenja nove linije, žene opisuju pozitivnije, osećaju se bolje u svojem telu i imaju veće samopouzdanje. Stoga se spremite za novo čulno iskustvo!

**Studija sprovedena na panelu žena, prije i nakon 28 dana korišćenja Nuxuriance® Gold rutine.

Kolekcija Nuxuriance® Gold

Nuxuriance® Gold Sérum Nutri-Revitalisant
Nutri-revitalizirajući serum, 30 ml

Nuxuriance® Gold Crème-Huile Nutri-Fortifiante
Nutri-revitalizirajuća uljna krema, 50 ml

Nuxuriance® Gold Baume Nuit Nutri-Fortifiant
Nutri-revitalizirajući noćni balzam, 50 ml

Nuxuriance® Gold Baume Regard Lumière
Blistavi balzam za područje oko očiju, 15 ml

Nuxuriance® Gold: tehnologija s apsolutnom anti-age moći

Saveti za lepotu

Za negovanu, revitalizovanu i blistavu kožu!

Preporučujemo da odvojite nekoliko minuta i pogledajte se u ogledalo. Dobro pogledajte svoju kožu kako bi prepoznali njene potrebe i odabrali odgovarajuću negu.

 • Je li vaša koža suva (gruba je na dodir i nedostaje joj mekoće)? Je li naborana?
 • Čini li vam se da vaša koža postaje tanja, krhka i nedovoljno čvrsta?
 • Je li vaša put izgubila prirodan sjaj?

Ako je tako, onda je Nuxuriance® Gold namenjena upravo vama. Iz dana u dan pomaže kod svih vidljivih znakova suve kože oslabljene vremenom. Koža je revitalizovana, napunjena i blistava!

Nekoliko saveta:

1. Svakodnevno čišćenje.
Redovno čišćenje kože ujutro i uveče prvi su korak do zdrave i negovane kože. Odlučite se za nežne proizvode poput Micelarne vodice ili Mlka za čišćenje lica. Ako je moguće, izbegavajte umivanje lica vodom iz slavine jer kamenac u vodi isušuje kožu. Takođe, izbjegavajte i prekomerno trljanje kože pamučnim blaznicama.

2. Koristite proizvode prilagođene vašoj koži.
Vaša koža je suva i nedostaje joj lipida. Takođe je tanka, krhka i bez sjaja. Iz tog razloga su joj potrebni proizvodi koji su sposobni da nadoknade gubitak lipida u koži, da je okrepe i povrate njen mladalački sjaj. Birajte bogate i hranljive teksture koje će koži u trenu vratiti prijatnost i mekoću. Preporučujemo vam liniju Nuxuriance® Gold.

3. Zaštitite kožu od agresivnih spoljašnjih faktora.
80% znakova starenja kože je direktna posledica agresivnih spoljašnjih faktora. Iako se vaša koža svakodnevno štiti od njih, njoj je i tu potrebna vaša pomoć. Stoga izbegavajte dugotrajno izlaganje UV zračenju, alkohol i cigarete te nagle temperaturne razlike (toplo/hladno).

4. Neka vaša prehrana bude uravnotežena.
Vaša je koža suva i krhka jer ne proizvodi dovoljno lipida. Hrana bogata omega-3 masnih kiselinama poput plave ribe pomoći će donekle okrepiti vašu kožu. Jedan od glavnih uzroka prevremenog starenja je i oksidativni stres. Zato preporučujemo da u prehranu uvrstite namirnice bogate antioksidansima (zeleni čaj, bobičasto voće, agrumi, voće i povrće).

Nakon čišćenja kože, nanesite Nuxuriance® Gold Nutri-revitalizirajući serum:

 • Nežnim pritiscima nanesite na lice, vrat i dekolte.
 • Zaglađujućim pokretima prema van umasirajte serum.

Zatim nanesite Nuxuriance® Gold Blistavi balzam za područje oko očiju:

 • Zagrejte teksturu među jagodicama prstiju.
 • Nanesite ga na područje oko očiju srednjim prstom iznutra prema van. Započnite s donjim kapkom.

Završite s nanošenjem Nuxuriance® Gold Nutri-revitalizirajuće uljne kreme za dan te Nuxuriance® Gold Nutri-revitalizirajućeg noćnog balzama uveče:

 • Manju količinu kreme ugrejte među dlanovima.
 • Proizvod nanosite jagodicama prstiju na lice, vrat i dekolte, nežnim zaglađujućim pokretima prema gore.
 • Zatim nežno polažite ruke preko lica, pokrivajući bradu, obraze i čelo, i nekoliko trenutaka se zadržite na svakom delu lica kako bi toplinom podstakli apsorpciju u kožu. Ponovite na vratu i na dekolteu.

NUXE je oduvek svestan užitka koji žene doživljavaju koristeći naše proizvode za negu. Po prvi put, Laboratorij NUXE je u saradnji s neuronaučnicima izmerio pozitivne učinke nege kože Nuxuriance® Gold linijom na zadovoljstvo sobom i percepciju o sebi. Dokazano je! Nakon samo mesec dana, žene se osećaju bolje, lepše i samouverenije.

Aktivni sastojci

Jedinstvena kombinacija aktivnih sastojaka s patentiranim delovanjem (FR) za apsolutnu anti-age moć.

Ime, boju i lepotu dobila je po ruži, a na prvi pogled izgleda toliko savršeno kao da je veštačka, kao od porculana. Poreklom iz Azije, porculanska ruža poznata je po bujnom lišću i retkoj lepoti ružičastih cvetova. Ima snažna antioksidacijska svojstva zbog visokog sadržaja polifenola.

NUXE je odabrao ekskluzivnu ekološku metodu (oleo-eco ekstrakcija) koja omogućuje ekstrakciju aktivnih molekula iz porculanske ružičaste boje na način koji maksimizira njihova svojstva. Oléoactif® porculanska ruža sadrži 6 vrednih aktivnih molekula, uključujući polifenole i masne kiseline. NUXE je proučavao i otkrio da aktivira mikrocirkulaciju kože, vraćajući joj vitalnost i sjaj.

Predstavljaju vrhunac tehnološkog postignuća, patentiranog od strane Laboratorije NUXE:   enkapsulacija aktivnih molekula s obnavljajućim svojstvima dragocenog cveta šafrana  u  ćeliju  biljke bugenvilije. Aktivni biljni ekstrakt cveta šafrana, kao posebno bogat izvor polisaharida i  polifenola,  se  12  do  48  sati  enkapsulira  u  posebno  određenim  uslovima u  biljnu  ćeliju  bugenvilije.  Osim  što  je  biljna  ćelija  bugenvilije  savršeno  biokompatibilna  s  našom  kožom,  ona  je  poznata  i  po  vlastitom  bogatom  sadržaju   aktivnih   elemenata   (21   aminokiselina, 14   masnih   kiselina, 6 vitamina, 9 elemenata u tragovima, proteini, lipidi, šećeri…).

Zahvaljujući tehnologiji  ‘sporog  otpuštanja’  inspirisanom  medicinskom  terapijom, ove inteligentne biljne ćelije ciljaju bazni sloj epiderme, mesto ćelijske  obnove  kože, te  otpuštaju  svoj  aktivni  sadržaj  kontinuirano  kroz  period  od 12  sati.  One  tako  stimulišu  proizvodnju  novih  glavnih  ćelija  kože* za vidljivi obnavljajući učinak.

*In vitro test na aktivne sastojke.

Kako bi zadovoljio potrebe suve kože oslabljene godinama, NUXE je odabrao inovativni kompleks koji kombinuje ekstrakt Jiaogulana i ekstrakt cvta divljeg pelina.

Jiaogulan, biljka bogata saponinima, u Aziji se smatra eliksirom mladosti. Pomaže u podsticanju sinteze lipida u koži. Cvetovi divljeg pelina istinska su snaga prirode, sposobni da prežive u ekstremnim uslovima. Sadrže visoku koncentraciju polifenola (tri puta veću od zelenog čaja), štiti lipide od oksidacije i jača kožnu barijeru.

Istraživanje Laboratorija NUXE

Linija proizvoda za negu kože s apsolutnom anti-age moći.

Za starenje kože odgovorno je nekoliko faktora. Neki su faktori genetski i stoga specifični za svakog pojedinca, dok su drugi koji imaju najviše uticaja povezani s načinom života (umor, stres) i okolinom (UV zračenje, zagađenje). Naša je koža prava zaštitna barijera, stalno izložena agresivnim spoljašnjim faktorima i stoga prva trpi posledice. Postupno se na njoj pojavljuju prevremeni znakovi starenja.

Znakovi starenja pojavljuju se u različitim fazama života koji s vremenom postaju vidljiviji. Od 25. godine počinju da se pojavljuju ​​prve sitne linije oko očiju i na čelu. Tokom sledećih nekoliko godina koža počinje da gubi čvrstoću i elastičnost – postupno se pojavljuju bore.

U razdoblju nakon menopauze, znakovi starenja postaju još vidljiviji: opuštena koža, duboke bore, pigmentacijske mrlje… Koža postaje suva i oslabljena.

Kožu čine mnoge ćelije i molekule (uključujući lipide) koji su ključni za održavanje njene strukture, kao i za održavanje njene uloge zaštitne barijere.

Tokom godina događaju se tri velike promene:

 • Ćelije kože se regenerišu sporije, njihov se broj smanjuje, a koža postupno postaje tanja.
 • Kožni lipidi koji sačinjavaju zaštitnu barijeru postaju sve ređi. Koža postaje suva i krhka.
 • Mikrocirkulacija kože se usporava: koža gubi sjaj i postaje istanjena.

Suva, krhka koža koja je posledica starenja treba pravilnu negu koja ubrzava obnovu ćelija, neguje, jača i vraća joj sjaj.

NUXE je stvorio Nuxurance® Gold, liniju od 4 proizvoda s apsolutnom anti-age moći, posebno dizajniranu za suvu kožu, oslabljenu godinama: koža postaje suva, tanja i krhkija, a ten gubi sjaj.

Zbog jedinstvene kombinacije visoko učinkovitih, patentiranih (FR) aktivnih sastojaka, koža je vidljivo revitalizovana iz dana u dan.

S vremenom koža postaje tanja, suva i krhkija te gubi svoj sjaj. Stoga joj je potrebna apsolutna anti-age nega.“

Ingrid Pernet, direktorka naučnog odeljenja Laboratorije NUXE

S vremenom koža postaje tanja, suva i krhkija te gubi svoj sjaj. Stoga joj je potrebna apsolutna anti-age nega.“

Ingrid Pernet, direktorka naučnog odeljenja Laboratorije NUXE

Izjave korisnika

Otkrijte šta naši korisnici kažu o Nuxuriance® Gold

Nuxuriance® Gold Nutri-revitalizirajući serum

»Obožavam miris ovog proizvoda. Koristim ga svaki dan pre nanošenja dnevne kreme. Jako jednostavno se koristi.«

Kristina B.

Nuxuriance® Gold Blistavi balzam za područje oko očiju

»Jako dobar, izuzetno prijatan proizvod.«

Marija V.

Nuxuriance® Gold Nutri-revitalizirajući Noćni balzam

»Bogata tekstura ovog balzama se odlično upija u moju kožu koja je inače izuzetno neprijatna i zateže me. Jako prijatan osećaj na koži… savršen miris.. Ukratko, fantastičan proizvod koji obožavam.«

Izabela M.