Nuxe men

Linija NUXE Men namenjena je višenamenskoj nezi
muške kože s aktivnim ekstraktima hrasta i graba.

Proverite još

Déodorant Protection 24h
24-satni zaštitni roll-on dezodorans, 50 ml

Gel de Rasage Homme Anti-Irritations
Gel za brijanje protiv iritacija kože , 150 ml

Baume Après-Rasage Multi-Fonctions
Višenamenski balzam posle brijanja, 50 ml

NUXE men Nuxellence
Anti-age fluid koji puni kožu energijom, pomlađuje i revitalizira , 50 ml

Gel Multi-fonctions Hydratant
Višenamenski hidratantni gel za lice , 50 ml

Contour des Yeux Multi-Fonctions
Višenamenska krema za područje oko očiju , 15 ml

Contour des Yeux Multi-Fonctions
Višenamenski gel za tuširanje za muškarce, 200 ml

NUXE Inovacija

NUXE Men Nuxellence®

NUXE Inovacija

NUXE je predstavio revolucionarnu negu za muškarce – prvi Anti-age fluid za mladost i energiju kože, s 4 ekskluzivna patenta:

NUXE Men Nuxellence®.

Nova generacija protiv starenja kože savršeno je prilagođena potrebama muške kože, bez obzira na godine: bore su zaglađene, a koža je učvršćena i revitalizovana.

NUXE Men Nuxellence® odgovara na zahteve muškaraca za laganom i nemasnom emulzijom, pogodnom za mušku kožu, s nežnom formulom idealnom i nakon brijanja, koja je namenjena svim tipovima kože i svim starosnim dobima.**

Saveti i trikovi za lepotu

Naši saveti za prirodnu lepotu

Ako želite odabrati samo 1 proizvod, odaberite NUXE Men Nuxellence®.

Idealan je za svakog muškarca, bilo koje dobi. Puni kožu energijom i otkriva njenu mladalačku blistavost. Zaboravite na sivi ten, vidljive bore i tragove umora. Njegova nelepljiva i nemasna tekstura, čini ovaj proizvod idealnom negom za svakog muškarca.

  1. Očistite kožu lica blagim sredstvom za čišćenje i isperite toplom vodom. Takođe, možete napraviti i lagani piling za uklanjanje mrtvih ćelija.
  2. Brijanje je agresivan postupak za našu kožu. Uvek nanesite penu za brijanje na lice, pre brijanja brijačem.
  3. Kako biste sprečili iritacije i crvenilo kožu, uvek nanesite losion posle brijanja, kako biste umirili kožu nakon brijanja te je hidratizovali i zaštitili.

Čak i ako kažemo da nema velike razlike u muškoj koži, ipak svaka muška koža ima i svoje specifične potrebe.

– Vaša se koža ima tendenciju da se sjaji? Ona je masna ili mešovita. Trebali biste da odaberete gel koji hidratizuje i matira kožu.

– Vaša je koža tanka i ponekad zateže? Ona je normalna do suva. Trebali biste da odaberete umirujući i prijatan balzam.

Ništa ne deluje tako učinkovito kao umivanje lica hladnom vodom, nakon čega nanesite Kremu za područje oko očiju koja će smanjiti natečenost i vidljivost tamnih kolutova.

Zatim nanesite NUXE Men Nuxellence® fluid kako biste vratili energiju vašoj koži.

Područje oko očiju je najosetljiviji deo lica, podložan vidljivim znakovima umora poput podočnjaka i natečenosti.

Da biste smanjili natečenost oko očiju, kao i vidljivost tamnih krugova, primenite Kremu za područje oko očiju svaki dan, nanoseći proizvod laganom kružnom masažom.

Važno je voditi brigu i o vašoj koži pod bradom. Preporučujemo temeljno svakodnevno čišćenje koje će ukloniti nečistoće te jednom nedeljno piling za čišćenje i uklanjanje izumrlih ćelija kože.

Takođe, potrebno je i svakodnevno hidratizovati kožu pod bradom, pa ne zaboravite da nanesete svoje hidratantno sredstvo i na ovo područje.

Da biste odgodili znakove starenja kože, važno je paziti na nju. Svakodnevno je čistite odgovarajućom negom i jednom nedeljno napravite piling. Svakodnevno nanosite i hidratantnu kremu, ako je moguće i s anti-age učinkom te kremu za područje oko očiju.

Aktivni sastojci NUXE Men linije

Moć aktivnih ekstrakata hrasta i graba

Veliko stablo ili grm, listopadne ili zimzelene šume, hladne ili tropske klime. Hrast je u raznim negovim vrstama prisutan u celoj severnoj hemisferi. Simbol je snage i trajnosti, a suša mu je najgori neprijatelj. Bogat je taninima u kori, žiru i lišću, koji imaju snažan učinak na zatezanje.

NUXE ekspertiza
Laboratorija NUXE koristi ekstrakt hrastove kore i pupoljke graba s visokim koncentracijama aktivnih sastojaka koji imaju snažan učinak na očuvanje prirodne zaštitne barijere kože te joj pružaju potporu i prijatnost.

Veliko listopadno stablo koje zauzima umerena područja severne hemisfere. Poznat je po tvrdom gustom belom drvetu, koje se koristi za izradu alata ili kao drvo za ogrev.

NUXE ekspertiza
Laboratorija NUXE koristi ekstrakt hrastove kore i pupoljke graba s visokim koncentracijama aktivnih sastojaka koji imaju snažan učinak na očuvanje prirodne zaštitne barijere kože te joj pružaju potporu i prijatnost.

Veliko listopadno stablo koje zauzima umerena područja severne hemisfere. Poznat je po tvrdom gustom belom drvetu, koje se koristi za izradu alata ili kao drvo za ogrev.

NUXE ekspertiza
Laboratorija NUXE koristi ekstrakt hrastove kore i pupoljke graba s visokim koncentracijama aktivnih sastojaka koji imaju snažan učinak na očuvanje prirodne zaštitne barijere kože te joj pružaju potporu i prijatnost.

Kao pravi živi fosil, ovaj četinar poseduje neobičnu siluetu prekrivenu zimzelenim granama visine do trideset metara i može živeti do 1000 godina. Porekom je iz područja Čilea i andskih kordiljera gde raste u divljini te može izdržati i najteže uslove.

NUXE ekspertiza
Laboratorija NUXE koristi ekstrakt semena araukarije bogatog dehidrinima, proteinom koji omogućava biljci otpornost na klimatske uslove. Naša laboratorija za istraživanje i razvoj otkrila je i patentirala sposobnost semenki araukarije u zaštiti epiderma od agresivnih vanjskih faktora.

NUXE Istraživanje

Fiziologija muškaraca zahteva prilagođen odgovor

S fiziološke tačke gledišta, muška koža je gušća, bogatija kolagenom i često čvršća od ženske kože.

Kao rezultat toga, znakovi starenja se na muškoj koži javljaju kasnije.

No, samo u slučaju kada ne uračunamo i uticaje njihovog stila života: svakodnevno brijanje, stres, umor, pušenje, izlaganje suncu bez UV zaštite…

Sve su to faktori koji ostavljaju tragove na koži, produbljuju bore, gase zdravi sjaj tena i podstiču nastanak tamnih kolutova i natečenosti područja oko očiju.

Svi proizvodi u NUXE Men liniji dizajnirani su tako da zadovolje potrebe muške kože, uključujući moćne aktivne ekstrakte drveća koji mogu ojačati zaštitnu funkciju kože te time osigurati kontinuiranu hidrataciju i osećaj prijatnosti. Osim toga, to su jednostavni, brzi, sve-u-jednom proizvodi koji čine život lakšim, s posebno laganim i nemasnim teksturama, bez lepljivog osećaja na koži.

Trebalo bi da znate da muškarci troše više energije dnevno nego žene (čak 23% više). Stoga je s godinama izuzetno važno kožu muškaraca napuniti energijom kako bi se učinkovito borila protiv znakova vremena.

Nuxellence® by NUXE Men s 4 ekskluzivna patenta, idealan je anti-age odgovor za mušku kožu. Kako bi otkrili MLADOST kože, povećali proizvodnju ćelijske ENERGIJE i ZAŠTITILI kožu od svakodnevnih agresivnih faktora.

*Test korišćenja sproveden pod nadzorom dermatologa na 22 volontera. % zadovoljstva nakon 28 dana svakodnevnog korišćenja.
**Odrasli