Inovacija protiv starenja

Otkrijte Merveillance Lift, vaš ritual lepote za ispravljanje bora i učvršćivanje kože. 5 proizvoda za negu protiv starenja impregnirano je vrednim ultra-korektivnim uljem mikroalgi. Ovaj zeleni aktivni sastojak kombinuje snagu 4 milijarde aktivnih ćelija u jednoj kapi kako bi otkrio kožu jaku poput vas.

Dan za danom, bore se izglađuju, a koža je čvršća i vidljivo mlađa.

Ove veganske formule razvijene su na ekološki prihvatljiv način, u skladu sa NUXE vrednostima, bez ugrožavanja zadovoljstva njihovih inovativnih tekstura i mirisa koji izazivaju zavisnost (magnolija, frezija, beli mošus).

Ključni sastojak: Ultra korektivno ulje mikroalge

NUXE je za svoj glavni sastojak odabrao slatkovodnu mikroalgu (Chlorella Vulgaris), koja ima izuzetnu sposobnost regeneracije.

Pojavio se pre 2,5 milijarde godina i opstao je do danas zbog svoje nepropusne membrane koja mu daje zapanjujuću otpornost.

Mikroalge se uzgajaju u Bretanji u bioreaktorima visoke tehnologije koji optimizuju uslove njihovog uzgoja i obezbeđuju njihovu sledljivost i konstantan kvalitet. Ulje mikroalgi se dobija najsavremenijom zelenom tehnologijom, kojom se iz membrane izvlače aktivni molekuli, koji su inače teško dostupni. Pored toga, ova inovativna ekstrakcija je ekološki prihvatljiva – CO2 se reciklira, a ostaci mikroalgi kompostiraju.

Jedna kap ulja mikroalgi krije snagu 4 milijarde aktivnih ćelija, pa je reč o ekstraktu koji je izuzetno bogat esencijalnim masnim kiselinama i prirodnim antioksidansima.

Učinkovitost mikroalge protiv starenja

Snagom ulja mikroalgi, NUXE jača dermo-epidermalni zglob, područje koje obezbeđuje vezu između dermisa i epidermisa (epidermisa), čiji talasast oblik obezbeđuje čvrstinu i mladost kože.

Sa godinama i spoljašnjim agresijama, dermao-epidermalni zglob se oslobađa, što znači da bore na površini kože počinju da se produbljuju. Ultrakorektivna efikasnost ulja mikroalgi dokazana je ekskluzivnim in vitro testom: dermo-epidermalno jedinjenje ponovo dobija svoj talasasti oblik i povećava se broj kolagenih vlakana u njemu. Bore su izglađene, a koža čvrsta i zategnuta.

Ritual lepote Merveillance Lift

1. KORAK: Učvrstite kožu z Aktivnim uljnim serumom Merveillance Lift. Dovoljno je 3 kapi ujutru i/ ili uveče. Zagrejte ih između dlanova i nanesite na celo lice, iznutra ka spolja.

2. KORAK: Na predeo oko očiju s nežnim kružnim pokretima ili tapkanjem nanesite Lifting kremu Merveillance Lift.

3. KORAK: Ujutru zagladite kožu učvršćujućom kremom za lice: izaberite Učvršćujuću puderastu kremu ako je vaša koža normalna do kombinovana ili Učvršćujuću baršunastu kremu ako vam je koža normalna do suva. Uveče, vaš izbor bi trebalo da bude Koncentrovana noćna krema Merveillance Lift. Nanesite je naizmeničnim kratkim pokretima ruku. Posebno obratite pažnju na konture lica i bore koje je potrebno korigovati.

Ekološki prihvatljivo pakovanje

Ambalaža proizvoda Merveillance Lift je ekološki oblikovana i može se reciklirati⁽⁴).

– 35 % plastike⁽⁵⁾
– 22 % kartona⁽⁵⁾

(1) IQVIA – PharmaOne Pharmatrend – anti-age tržište (82B5 & 82D2A) – u apotekama – u Francuskoj – MAT jun 2021 – u količini.
⁽²⁾ Vegan formule, bez sastojaka i derivata životinjskog porekla.
⁽³⁾ Osim kreme za oči koja može imati posebno razvijen miris za područje oko očiju.
⁽⁴⁾ Osim pipete za serum, koju bacite u smeće.
⁽⁵⁾ Komparativna studija (jun 2021). Rezultati nove linije Merveillance Lift u poređenju sa starom Merveillance Expert.

Proverite još

Merveillance Lift Sérum-en-Huile Activateur de Fermeté
Učvršćujući aktivni uljni serum, 30 ml

Merveillance Lift Crème Poudrée Effet Liftant
Dnevna učvršćujuća puderasta krema, 50 ml

Merveillance Lift Crème Velours Effet Liftant
Dnevna učvršćujuća baršunasta krema, 50 ml

Merveillance Lift Crème Concentrée de Nuit
Noćna koncentrovana krema, 50 ml

Merveillance Lift Crème Liftante Regard
Lifting krema za oko očiju, 15 ml