Inovacija Laboratorije NUXE

Anti-age nega za lifting i učvršćivanje kože iznad 40. godine

Laboratorija NUXE je u srcu dnevnog ljiljana otkrila 12 aktivnih molekula s izuzetnim anti-age delovanjem protiv bora. Proizvodi iz linije Merveillence® expert, koji su rezultat dugogodišnjih istraživanja te nose 3 patenta (FR), imaju efekat liftinga, popunjavaju bore i učvršćuju kožu.

I opet je Nuxe-ova senzualnost učinila svoje – proizvodi će probuditi sve vaše osećaje zahvaljujući božanskim teksturama i nežnom mirisu cvetnog buketa s dodatkom egzotičnih nota ylang-ylanga, ženstvenih nota jasmina te slatke vanile.

Pet esencijalnih anti-age proizvoda, koji sačinjavaju Merveillance® expert liniju, pružaju svakodnevni odgovor na potrebe kože žena iznad 40. godine.

Rezultati:

 • Nakon nedelju dana upotrebe  – bore su smanjene kod 72 % žena(1)
 • Nakon nedelju dana upotrebe  – koža je čvršća kod 78 % žena(2)

(1) Test upotrebe na 32 volontera – procenat zadovoljstva nakon 7 dana korišćenja seruma za lifting i učvršćivanje. 
(2) Test upotrebe na 32 volontera – procenat zadovoljstva nakon 7 dana korišćenja noćne kreme za lifting i učvršćivanje.

Kolekcija Merveillance® expert

Merveillance® expert Sérum Lift-Tenseur
Serum za lifting i učvršćivanje, 30 ml

Merveillance® Expert Crème
Krema za lifting i učvršćivanje, 50 ml

Crème Merveillance® expert Crème Riche Lift-Fermeté
Bogata krema za lifting i učvršćivanje, 50 ml

Merveillance® expert Crème Nuit Lift-Fermeté
Noćna krema za lifting i učvršćivanje, 50 ml

Merveillance® expert Soin Lift-Contour Yeux
Lifting krema za područje oko očiju – protiv natečenosti, 15 ml

Saveti i trikovi za lepotu

Naši saveti za popunjavanje bora i učvršćivanje kože

Prvi korak je redovna upotreba proizvoda za negu kože, koji odgovaraju vašim godinama i tipu kože.

Nakon 30. godine: usredsredite se na svoje prve bore
Bore počinju da se pojavljuju na predelu oko očiju, na čelu …. To su mimičke bore. Odaberite posebnu negu protiv prvih bora, koja opušta kožu i zaglađuje bore.

Nakon 40. godine: popunite bore i učvrstite kožu
Anti-age nega koju koristite mora delovati na proteine koji igraju ključnu ulogu u održavanju čvrstoće kože (kolagen, elastin, vimentin), kao što je Merveillence® Expert.

Nakon 50. godine: regenerišite kožu
Potrebna vam je globalna anti-age nega, koja će zagladiti bore, popuniti fine linije, preoblikovati konture lica i vratiti sjaj. Idealna nega? Proizvodi koji će regenerisati glavne ćelije kože, kao što su proizvodi iz linije Nuxuriance® Ultra.

Linija je namenjena svim ženama iznad 40. godine, kada bore postanu izražene, a koža gubi čvrstoću i elastičnost.

Merveillance® Expert ritual lepote

1. KORAK: Merveillance® Expert Serum za lifting i učvršćivanje nanesite na kožu lica i vrata:

 • Zagrejte među dlanovima malu količinu seruma.
 • Nanesite na lice i vrat nežno tapkajući vrhovima prstiju.

2. KORAK: Merveillance® Expert Lifting kremu za područje oko očiju – protiv natečenosti, nanesite na područje oko očiju:

 • Istisnite malu količinu i podelite na prste obe ruke.
 • Nežno tapkajte preko donjih i gornjih kapaka, od unutrašnjosti prema vanjskom delu očiju.
 • Zadržite pritisak tri sekunde na vrhu oka, ispod obrva.
 • Ponovite postupak 3 puta.

3. KORAK: Nanesite Merveillance® Expert Kremu za lifting i učvršćivanje:

 • Tokom dana koristite kremu ili Bogatu kremu za lifting i učvršćivanje, u zavisnosti od vašeg tipa kože. Noću koristite Noćnu kremu za lifting i učvršćivanje.
 • Zagrejte među dlanovima malu količinu kreme.
 • Nanesite pomoću kratkih nežnih pokreta, od dna lica prema vrhu. Posebnu pažnju obratite na konture lica.
 • Ponovite pokrete na svakoj strani lica.

Vrlo je važno da izaberete kremu prema svom tipu kože.

Ako vaša koža ima tendenciju da postane napeta, neudobna ili gruba, imate suvu kožu: izaberite Bogatu kremu za lifting i učvršćivanje, koja će nahraniti vašu kožu i pružiti joj prijatan osećaj bez zatezanja.

Ukoliko vaša koža ne pokazuje posebne probleme, imate normalnu kožu: izaberite Kremu za lifting i učvršćivanje za normalnu kožu.

Noću se koža obnavlja. Kako bi maksimalno iskoristili noćnu regeneraciju kože, NUXE je kreirao posebnu noćnu negu, bogatu ekstraktom smeđe alge, koji podstiče obnovu kože tokom noći.

Istraživanje Laboratorija NUXE

Tri proteina ključna za mladalački izgled kože

Mladalački izgled kože zavisi od tri ključna proteina: kolagen koji osigurava otpornost i čvrstoću, elastin koji pruža mekoću i elastičnost te vimentin, mikro protein koji osigurava kvalitetnu strukturu kože.

Nakon 40. godine na ova tri proteina utiče prirodni fenomen koji se naziva glikacija.  Radi se o oksidacijskoj reakciji, tokom koje se šećeri vežu na proteine, posebno na kolagen, elastin i vimentin. Posledice: Ovi proteini postaju krhki, kruti, dezorganizovani te gube svoju funkciju. To je vidljivo na površini kože: bore postaju izražene, a koža gubi čvrstoću.

Laboratorija Nuxe je otkrila izvanredan aktivni sastojak: Oléoactif® iz dnevnog ljiljana. Ovaj super anti-age sastojak, koji ima 3 patenta i koncentriše se u 12 aktivnih molekula, omogućava ciljano delovanje na 3 proteina koji su ključni za mladalački izgled kože. Dakle, s Merveillance® Expert, rezultati su vidljivi od prve nedelje korišćenja! Nakon mesec dana bore su popunjene i koža je čvršća, te izgleda zategnuto kao da je podvrgnuta liftingu.

»Nakon 40. godine, proteini zaduženi za potporu koži postaju oštećeni, zbog čega koža gubi čvrstoću.«

Ingrid Pernet, direktorka Odeljenja za naučnu komunikaciju Laboratorije NUXE

»Nakon 40. godine, proteini zaduženi za potporu koži postaju oštećeni, zbog čega koža gubi čvrstoću.«

Ingrid Pernet, direktorka Odeljenja za naučnu komunikaciju Laboratorije NUXE

Merveillance® expert aktivni sastojci

l’Oléoactif® iz dnevnog ljiljana izvanredan je aktivni sastojak

L’Oléoactif® iz dnevnog ljiljana

Njegov latinski naziv, hemerocallis, dolazi od grčkog izraza hemera, što znači dan, dok kallo znači lepota. Ova “celodnevna lepota” koja se otvara u zoru i zatvara u sumrak, da bi se sledećeg dana ponovno rodila, biljka je iz porodice liliaceae (ljiljana), s velikim cvetovima u živim bojama.

Nuxe je odabrao crveni dnevni ljiljan s holandskog ostrva Texel Daylily, koja se uzgaja na holandskoj opštini Texel, i to upravo zbog svojih sastojaka koji su bogati aktivnim molekulima. S više od 20 godina iskustva u botaničkim uljima, Laboratorija Nuxe je odabrala dinamički i prirodan postupak ekstrakcije bez veštačkih otapala, što znači da se može izvući čitava esencija biljke. Ovaj je proces poznat pod imenom oleo-eco-ekstrakcija. Ovako dobijen Oléoactif® sadrži koncentrat od najmanje 12 aktivnih molekula, uključujući flavonoide, nezasićene masne kiseline i karotenoide, kao i značajna anti-age svojstva. Osim svoje antioksidativne aktivnosti, Daylily Oléoactif® poboljšava čvrstoću kože ciljanjem delovanjem na 3 ključna proteina za mladalački izgled kože (kolagen, elastin i vimentin).

Recenzije

Otkrijte recenzije korisnica Merveillance® expert proizvoda

Merveillance® expert Serum za lifting i učvršćivanje

Ovaj serum učinkovito popunjava bore. Koristim ga svake večeri pre nanošenja Merveillance® expert Noćne kreme. Moja je koža ujutro odmorna i, iznad svega, sveža. Definitivno sam se preobratila na Merveillance® expert.

Kristina H.

Merveillance® expert Bogata krema za lifting i učvršćivanje

Predivna krema: moje su bore manje vidljive, a moja je koža mekša. Božanstveni miris.

Natalija D.

Merveillance® expert Noćna krema za lifting i učvršćivanje

Raskošna krema lagane teksture, nežnog mirisa i snažne učinkovitosti protiv bora. Ostavlja kožu blistavom. Takođe preporučujem dnevnu kremu iz iste linije.

Lucija R.

Merveillance® expert Lifting krema za područje oko očiju – protiv natečenosti

Savršen proizvod! Pre svega donosi izvanrednu hidrataciju mojoj vrlo suvoj koži. Šminka se dobro održava nakon upotrebe. Konačno učinkovita krema za područje oko očiju!

Klavdija B.