//Merveillance® expert
Merveillance® expert2018-01-22T13:01:51+00:00

Merveillance® expert

Linija anti-age proizvoda za negu kože s aktivnim sastojkom l’Oléoactif® dobijenim iz dnevnog ljiljana, popunjava vidljive bore, smanjuje njihov nastanak i učvršćuje kožu.

Sérum Merveillance® expert
Lifting serum protiv vidljivih bora, 30 ml

Crème Merveillance® Expert Jour
Korektivna dnevna krema protiv vidljivih bora , 50 ml

Crème Merveillance® expert Enrichie
Bogata korektivna krema protiv vidljivih bora , 50 ml

Merveillance® expert Nuit
Regenerativna noćna krema protiv vidljivih bora, 50 ml

Merveillance® expert Yeux
Lifting krema protiv vidljivih bora oko očiju, 15 ml

O liniji Merveillance® expert

Broj 1 među anti-age proizvodima za negu kože. Laboratorija NUXE razvila je liniju proizvoda za negu protiv bora za sve žene nakon 40. godine: liniju Merveillance®expert s aktivnim sastojkom l’Oléoactif® dobijenim iz ekstrakta dnevnog ljiljana. Ova anti-age linija popunjava bore i učvršćuje kožu lica. Prilikom razvijanja proizvoda protiv bora, stručnjaci Laboratorije Nuxe imali su na umu sve tipove kože te njihove svakodnevne potrebe.

Linija proizvoda za negu protiv vidljivih bora s tri patenta (FR)

Otkrijte najprodavanije proizvode među kremama protiv bora linije Merveillance® expert:

  • Anti-age krema za normalnu kožu, popunjava kožu te je u trenu hidratizuje i zaglađuje. Iz dana u dan bore su sve zaglađenije, a koža je zategnuta, kao kod liftinga.
  • Obogaćena anti-age krema za suvu do vrlo suvu kožu deluje protiv vidljivih bora i gubitka čvrstoće. Kožu hrani i zaglađuje.

Potpuna rutina protiv bora

Noćna krema protiv bora primerena je svim tipovima kože.

Učvršćuje kožu i popunjava vidljive bore. Ujutro koža postaje obnovljena i zaglađena. Kako bi vaš pogled bio odmoran, upotrebite proizvod za negu područja oko očiju protiv bora koji deluje protiv natečenih podočnjaka i tamnih kolutova. Područje oko očiju postaće sveže i opušteno. Pre svoje dnevne kreme nanesite lifting serum protiv bora koji trenutno zaglađuje kožu. Lifting delovanje traje čak 8 sati.