Aquabella

Ritual lepote za mešovitu kožu u 3 koraka

Nova beauty rutina za mešovitu kožu, s belim lopočem i hijaluronskom kiselinom prirodnog porekla, donosi koži svežinu i čistoću. Ritual u tri koraka, posebno kreiran za mešovitu kožu, vidno poboljšava kvalitet kože. Koža je matirana, a ten blistav i osvežen.

Gelée Purifiante Micro-exfoliante usage quotidien Aquabella®
Gel za čišćenje s mikro piling česticama za svakodnevnu upotrebu, 150 ml

Lotion-Essence Révélatrice de beauté Aquabella®
Losion za hidrataciju, zaglađivanje i sužavanje pora, 200 ml

Emulsion Hydratante Révélatrice de beauté Aquabella®
Hidratantna emulzija za matiranje, zaglađivanje i prikrivanje nepravilnosti kože, 50 ml

Aquabella

Hidratacija po meri mešovite kože

Pronađite čistoću sveže i prirodno lepe kože uz pomoć linije Aquabella. Kombinacija bielog lopoča i hijaluronske kiseline prirodnog porekla pruža optimalnu hidrataciju za mešovitu kožu.

Cilj: hidratizovana koža i prijatan osećaj na suvim delovima lica te čist ten bez masnog sjaja na masnijim delovima lica.

Rezultat: Prirodni “Blur” Kompleks, ekskluzivno patentiran za NUXE, vidljivo koriguje i poboljšava kvalitet kože. Koža je lepa i blistava.

Otkrijte svoj novi ritual lepote:

⦁ Gel za čišćenje s mikropiling česticama za svakodnevnu upotrebu
⦁ Losion za hidrataciju, zaglađivanje i sužavanje pora
⦁ Hidratantna emulzija za matiranje, zaglađivanje i prikrivanje nepravilnosti kože

Izuzetno lagana tekstura te svež i ženstven miris za prave trenutke užitka.

Po prvi put, Laboratorija NUXE je razvila 100% Prirodan “Blur” kompleks za prirodno ulepšavanje kože.

Saveti i trikovi za lepotu

Naši saveti za otkrivanje lepote mešovite kože.

Mešovita koža zahteva program nege po meri. Naše rešenje: beauty rutina Aquabella

Korak 1: Svakodnevno temeljno očistite kožu Gelom za čišćenje s mikro piling česticama za svakodnevnu upotrebu. Prirodnim plavim mikro česticama dubinski čisti kožu bez isušivanja. Iz dana u dan, ovaj gel uklanja višak sebuma te nepravilnosti na koži čime se postiže čista, sveža i blistava koža.

Korak 2: Zatim primenite Losion za hidrataciju, zaglađivanje i sužavanje pora. Lagana tekstura ovog losiona obavija kožu u veo hidratizujuće svežine te poboljšava teksturu kože: pore su sužene, ten je svežiji i mekši.

Korak 3: Završite ritual. Njegova lagana tekstura topi se u dodiru s kožom kako bi stvorila ultra osvežavajući osećaj „gole kože“. Pruža ciljanu učinkovitost prilagođavajući se potrebama različitih delova mešovite kože: istovremeno hidratizuje suve deelove i matira masne delove kože lica.

Savet: Proizvode uvek nanosite nežno masirajući kako bi ostvarili najbolji efekt.

Aquabella proizvode mogu koristiti i žene i muškarci svih starosnih doba. Linija je posebno pogodna za osobe mlađe od 25 godina čija je glavna potreba hidratacija kože s prirodnim ulepšavajućim efektom.

Osobama s mešovitom kožom preporučujemo korišćenje Aquabella proizvoda toekom čitave godine. Međutim, neki faktori, odnosno prolazni periodi poput stresa, promene klimatskih uslova ili periodi pre menstruacije, mogu delovati na mešovitu kožu. U takvim slučajevima Aquabella proizvodi se mogu koristiti i povremeno.

Intenzivna hladnoća može uzrokovati oštećenja na koži ( suvoća, zatezanje, nelagoda…) čak i kod mešovite kože. Odmah, nakon prvih znakova, pomešajte nekoliko kapi Čarobnog suvog ulja s Aquabella Hidratantom emulzijom za matiranje, zaglađivanje i prikrivanje nepravilnosti kože, i to po mogućnosti uveče pre spavanja. Nahraniće i popraviti područja koja to zahtevaju.

NUXE istraživanja

Hidratacija s prilagođenim delovanjem za mešovitu kožu

Mešovita koža ima tendenciju da bude prilično masna na sredini lica (čelo, nos, brada), poznatije i kao T-zona, te normalna do suva na ostatku lica. T-zona najčešče je obeležena malim nedostacima poput masnog sjaja, mitesera i proširenih pora, koji utiču na kvalitet i izgled kože.

Ovo stanje kože uzrokovano je neravnotežom na T-zoni lica do koje dolazi zbog prekomerne proizvodnje sebuma i razmnožavanjem određenih kožnih bakterija. Takođe, na ovom se delu kože može uočiti zadebljanje rožnatog sloja koje naglašava nepravilnosti na koži i proširene pore.

Potreba br. 1 je dnevna hidratacija. To je prvi uslov za lepu kožu i posebno je važno jer mešovita kože ima svoje suve delove, pogotovo na obrazima. Međutim, sama hidratacija nije dovoljna, mešovita koža zahteva ciljanu negu i za T-zonu koja će joj pružiti potrebno pročišćavanje i svežinu.

Linija Aquabella predstavlja beauty rutinu u 3 koraka koja pruža prilagođenu učinkovitost za mešovitu kožu. Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji belog lopoča i prirodne hijaluronske kiseline, uz Prirodan “Blur” Kompleks, pruža optimalnu hidrataciju i poseban ulepšavajući efekt naročito za područje T-zone. Vidljivi rezultati: mešovitoj je koži vraćena čistoća i prirodna lepota, bez veštačkog delovanja.

“Za adekvatnu brigu o mešovitoj koži, potrebna vam je dobra hidratacija u kombinaciji s ciljanom učinkovitošću na T-zoni”

Ingrid Pernet – Direktorka naučnog odeljenja Laboratorije Nuxe

Aktivni ekstrakti

Hidratantna svežina belog lopoča i prirodne hijaluronske kiseline, povezano s učinkom “lepe kože” zahvaljujući Prirodnom “Blur” Kompleksu

Nymphea Alba, poznatija kao beli lopoč, simbol je čistoće sa svojim predivnim belim cvetovima koji se šire iznad vode u kojoj se razvija. Na grčkom znači „božanstvo vode“ i i igra važnu ulogu u obezbeđivanju vode kiseonikom, njenom pročišćavanju te učestvuje u razvoju vodenog života.

NUXE je odabrao ekstrakt ovog belog cveta s Madagaskara koji je, sa svojim dvostrukim delovanje – hidratacija/pročišćavanje, idealan za potrebe mešovite kože.

Pomaže u održavanju optimalne hidratacije svih područja lica fiksirajući molekule vode u koži. Ima posebno delovanje na masna područja lica za zdraviju i čistiju kožu.

Hijaluronska kiselina je molekula koja je prirodno prisutna u koži, naširoko poznata po svojim hidratacijskim svojstvima. Doista, ona može zadržati i do 1000 puta više vode.

NUXE je izabrao hijaluronsku kiselinu prirodnog porekla, dobijenu biotehnološkim procesom iz biljnog supstrata (pšenice ili repe). Zahvaljujući svojoj visokoj molekularnoj težini, stvara ne-okluzivnu hidratantnu foliju na površini kože kako bi sprečila isparavanje vode. Delujući kao “spužva”, popravlja molekule vode i zadržava hidrataciju svih delova lica.

Po prvi put, Laboratorija NUXE  je razvika 100% Prirodan “Blur” kompleks koji kombinuje šećere zobi, ekstrakt zelenog sočiva i ekstrakt potočarke. Ovaj kompleks ispravlja i vidljivo poboljšava kvalitet mešovite kože s čistim biološkim učinkom.

Njegova učinkovitost je dokazana na volonterima, odmah nakon primene, kao i nakon određenog vremena primene.

Specifičnosti:

⦁ Smiruje i poboljšava teksturu kože,
⦁ smanjuje sjaj i matira,
⦁ otkriva svežiji i blistavi ten