Saveti za lepotu

Poznato je da je ulje “suvo” ako prilikom nanošenja ne ostavlja masan osećaj, što znači da kombinuje blagodati biljnog ulja s teksturom koja se brzo upija u kožu, ostavljajući samo prijatan svilenkasti osećaj. Ulje Huile Prodigieuse® uspelo je u ovom podvigu!

Krema je smesa vode i ulja koja obično sadrži više vode nego ulja. U ovom slučaju, formula može sadržati i sastojke topive u vodi, kao i druge sastojke topive u ulju. No, ulje se sastoji samo od masnih sastojaka, što znači da je posebno bogato biljnim uljima te stoga prava poslastica za kožu.

Naravno! Huile Prodigieuse®, Huile Prodigieuse® Or i Huile Prodigieuse® Florale pogodni su i za leto i za zimu. U zimskim mesecima pomažu u umirivanju i hranjenju kože koja je isušena hladnoćom. Ako imate vrlo suvu kožu, upotrebite bogatu verziju ulja Huile Prodigieuse® Riche. U letnjim mesecima Huile Prodigieuse® ojačaće kožu, a Huile Prodigieuse® Or pružiće joj blistavu preplanulost. Huile Prodigieuse® Or takođe se može koristiti i kao deo šminke.

Pomešajte nekoliko kapi Huile Prodigieuse® Or s dnevnom kremom ili tečnim puderom. Tapkajućim pokretima ga nanesite na celo lice. Na kraju, nekoliko malih kapi možete namazati na obraze i zablistati poput zvezda. Za sjajnu kosu možete našpricati Huile Prodigieuse® Or na dlan i nežno ga naneti po celoj dužini kose te na vrhove.

Naravno, Huile Prodigieuse® idealan je za smanjenje vidljivosti strija. Žene koje su ga koristile za negu strija nakon trudnoće ili usled promene telesne težine primetile su koliko je učinkovito.

Huile Prodigieuse® je idealno za negu kože lica. Nanesite ga jednom dnevno zaglađujućim pokretima, od sredine lica prema van. Možete ga koristiti za trenutke čistog užitka, pogotovo ako je vaša koža suva, ili ga kombinovati s redovnim proizvodom za negu. Preporučujemo da nekoliko kapi Huile Prodigieuse® pomešate na dlanu s dnevnom kremom – to je naša tajna za blistav ten!

Nanesite Huile Prodigieuse® direktno na kožu i nežno ga umasirajte kružnim pokretima. Ulje na koži neće ostavljati masan osećaj. Iako je Huile Prodigieuse® pogodno za sve tipove kože, nivo prijatnosti možda neće biti dovoljna za vrlo suvu kožu. Stoga svima kojima je potreban vrlo hranljiv proizvod preporučujemo njegovu bogatu varijantu Huile Prodigieuse® Riche.

Da biste vratili ili poboljšali sjaj vaše kose, nanesite Huile Prodigieuse® na kosu kao masku i ostavite da deluje barem 10 minuta pre nego što isperete nežnim šamponom. Za potpunu negu preporučujemo umotavanje kose toplim peškirom jer će toplina pospešiti upijanje ulja. Takođe možete naneti nekoliko kapi Huile Prodigieuse® na vrhove kose ili ih raspršiti na četku za kosu. To će kosu učiniti sjajnijom i prijatnog mirisa.

Žene ga obožavaju!

Huile Prodigieuse®

To ulje je neverovatno, rešava sve! Daje miris i hidrira moju kožu i kosu, briše nepravilnosti… To je NUXE-ov must have proizvod.

Lea M.

Huile Prodigieuse® Or

Zaista dobar proizvod sa diskretnim sjajem, koji je idealan za leto.

Maja N.

Huile Prodigieuse® Riche

Bila sam ljubiteljka originalnog ulja Huile Prodigieuse, međutim ova bogata verzija je još bolja! Super izbor za suvu kožu.

Marija A.