Nežno čišćenje za sve tipove osetljive kože

 
U današnje vreme, kada nam je svaki trenutak slobodnog vremena dragocen, većini žena je izuzetno bitno da su kozmetički proizvodi jednostavni i brzi za upotrebu. Jedan od takvih proizvoda je upravo micelarna vodica koja u jednom potezu čisti lice, oči i usne od nečistoća i šminke. Vodica se ne ispira niti su potrebni dodatni proizvodi za čišćenje kože jer je nova NUXE Micelarna vodica jedino sredstvo za čišćenje koje vam treba.

Eau Démaquillante Micellaire

Micelarna vodica za čišćenje, 200 ml


*Za lice, oči i usne


 

Ova nežna vodica svojim ultra-nežnim micelima kokosa u samo jednom koraku delotvorno uklanja sve nečistoće i šminku. Cvetna vodica ruže Rosa damascena, alantoin i biljni glicerin smiruju i omekšavaju kožu, dok prirodna hijaluronska kiselina hidrira kožu i štiti od isušivanja.

Sadrži 97% sastojaka prirodnog porekla.

Rezultat: Savršeno čista i osvežena koža u jednom potezu.

 

 
Nežno čišćenje normalne do suve osetljive kože

 

Suvoj koži je potrebna posebna nega prilikom čišćenja. Sredstva za čišćenje suve kože moraju biti izuzetno nežna kako ne bi oštetila njen veoma tanak hidrolipidni sloj. Zato je za čišćenje suve kože idealna kombinacija mleka za čišćenje, koje sadrži hranjivo ulje i losiona koji vraća ravnotežu koži i odstranjuje ostatke mleka, nečistoća i šminke.
Lait Démaquillant Confort

Hranjivo mleko za čišćenje, 200 ml


*Za lice, oči i usne


Ovo bogato mleko nežnim micelima kokosa dubinski čisti i savršeno uklanja šminku. Cvetna vodica ruže Rosa damascena, alantoin i biljni glicerin smiruju, omekšavaju i hidriraju kožu, ulje pamuka štiti hidrolipidni sloj, dok ulje makadamije dubinski hrani kožu. Mleko nije potrebno ispirati, a čišćenje upotpunite Nežnim tonizirajućim losionom.

Sadrži 93% sastojaka prirodnog porekla.

Rezultat: Savršeno očišćena i nahranjena koža.

Lotion Tonique Douce

Nežan tonizirajući losion, 200 ml


*Za lice i oči


Samostalno osveženje ili idealna nega nakon mleka za čišćenje-ovaj nežan losion zahvaljujući cvetnoj vodici severnoameričke leske tonira i osvežava kožu. Cvetna vodica ruže Rosa damascena, alantoin i biljni glicerin smiruju i omekšavaju kožu, a za raskoš hidratacije zadužena je prirodna hijaluronska kiselina.

Sadrži 97% sastojaka prirodnog porekla.

Rezultat: Koža je tonirana, sveža i smirena.


 

 Nežno čišćenje normalne do mešovite osetljive kože

 


Mešovita koža prepoznatljiva je po karakterističnoj T-zoni, tj. prekomernom lučenju sebuma na području čela, nosa i brade. Mnogi preparati za čišċenje deluju agresivno, oštećuju njen hidrolipidni sloj i samo dodatno podstiču stvaranje sebuma. Stoga, čišćenje mešovite kože mora biti delotvorno i nežno, a najbolji način su pene i gelovi.

 


Eau de Mousse Micellaire

Micelarna pena za čišćenje, 200 ml

*Za lice


 

Nova formula nežne, prozračne i mirisne pene sadrži cvetnu vodicu ruže Rosa damascena, alantoin i biljni glicerin koji smiruju i omekšavaju kožu. Ultra-nežni miceli kokosa uklanjaju sve nečistoće i šminku.

Sadrži 89% sastojaka prirodnog porekla.

Rezultat: Koža je savršeno pročišćena i sveža.